Welkom

Welkom bij Dental & Mental Healthcare. Een mondhygiene praktijk met een tikje extra. Het tikje extra zit hem in de mentale zorg, dit klinkt heel zwaar maar is vooral bedoeld als ondersteuning om binnen de keuzes die er zijn op het gebied van mondzorg ook de raakvlakken met de algehele gezondheid te leren kennen en herkennen. Mental Healthcare is in ontwikkeling in samenspraak met andere paramedische disciplines. Meer informatie vind u onder het kopje Mental Healthcare

 

BELANGRIJKE MEDEDELING: PER DIRECT IS DE PRAKTIJK GESLOTEN VOOR BEHANDELING, ER IS MOMENTEEL GEEN DATUM BEKEND WAAROP WIJ WEER AAN HET WERK KUNNEN EN MOGEN.

Gemaakte afspraken in de tussentijd zullen zo spoedig mogelijk worden afgebeld, maar kunnen geen doorgang vinden door de vernieuwde inzichten en overzichten wat betreft het beteugelen van het Coronavirus. Van alle kanten wordt er hard gewerkt om te zien wat er gebeurd en is er overleg tussen de verschillende instanties wat wijsheid is. Zodra er meer bekend is hoe weer verder te gaan, zal dit opgepakt worden. In tussentijd, zorg goed voor jezelf en naasten, let een beetje op elkaar.

 

 

 Image result for afbeelding gesloten