Actuele informatie wat betreft de invulling van Mental Healthcare.

Om mijn Mental Healthcare op te zetten heb ik contact gezocht met Betsy Geytenbeek, voedings- en dieetdeskundige waarbij mijn blik en interesse werd getrokken door  "Dieetcounseling is bedoeld voor mensen die verder willen praten dan over voeding alleen...”  Vanuit mijn vak maar vooral voor mij als persoon denk ik het heel belangrijk is dat mensen open staan voor het feit dat een klein mankement kan zorgen voor een dis-balans in het hele lijf en dat het hele lijf dus ook weer betrokken is bij verbetering/genezing. Praten over een deeltje wat kan leiden tot verbetering is prima maar vergeet niet het geheel mee te nemen. Oftwel ook eigen inzet, motivatie, wil om te veranderen, dingen aan te pakken en het lef hebben in de spiegel te kijken en een streep te trekken en verder durven kijken dan alleen voeding aanpassen of, in het geval van mondhygiene, andere tandpasta kopen. Dat lost vaak niet het probleem op, het helpt wel maar is vaak niet voldoende om voor blijvende vooruitgang te zorgen.

In samenspraak met Betsy hebben we een opzet gemaakt voor een informatie-/voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 3 april 2013 waarbij we graag wat meer willen vertellen en informatie/handvatten willen meegeven op het gebied van voeding, mondgezondheid en in de invloed van de darmen. Maar ook de invloed van een gezonde mond, goede voeding op de darmen en hun werking! Er is op dit vlak nog heel veel informatie die jou/u kan helpen om op een prettige manier door de dag heen te komen met goede en gezonde keuzes. Op het gebied van mondzorgpreventie is er voor u/jou als client nog veel winst te behalen.

De informatie-/ voorlichtingsbijeenkomst zal gehouden worden op woensdag 3 april 2013 van 19.30 uur tot 21.00 uur, op het Kant 51, 3995 DZ te Houten. Aanmelden kan via 030-6342405 of 06-25033394, dit is het nummer van Betsy Geytenbeek. Ook via haar website kunt u/kan je je aanmelden voor deze avond waarvoor de kosten 5, =per persoon zijn.

 

Op 15 april 2014 zal ik tijdens een radio uitzending van radio Houten praten over voeding en mondgezondheid, een bijzonder leuk en inspirerend onderwerp! Van 20.00 uur tot 21.00 uur zal er gesproken worden over voeding in zijn algemeenheid en dus ook een stukje over de mondgezondheid. Verder wordt natuurlijk muziek gedraaid, heeft u tijd/zin luister dan mee en leer weer nieuwe dingen over wat voeding voor u kan doen! Via onderstaande link en FM frequentie te beluisteren

 

Hierbij de link waar we te vinden zijn op internet http://omroephouten.listen2myradio.com/ of http://myradiostream.com/houtenfm

Uiteraard zenden wij ook uit in de ether op 107.3 FM